Jak zpracováváme Vaše údaje.

Váš nový trvalý pobyt.

Jak zpracováváme Vaše údaje.

19.4.2021 Poučení spotřebitele Zpracování osobních údajů 0

Ochrana osobních údajů.

Ochrana osobních údajů – jak Vaše data zpracováváme

Společnost Přívozní s.r.o. se sídlem Přívozní 1054/2, 170 00, Praha 7, IČ 24159417, zapsaná Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 184121, dále jen „prodávající“ nebo „správce“ zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

jméno, příjmení

datum narození žadatele

e-mailovou adresu

telefonní číslo

adresu pro zaslání dokladů

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro vyřízení objednávky a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy v tomto případě souhlasu s trvalým pobytem a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány upozornění na expiraci souhlasu s trvalým pobytem, případně jiných vydaných souhlasů, aktuality prodejce, dotazníky spokojenosti a jiná obchodní sdělení prodejce, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu na sekretariat2@privozni.cz  nebo přímo kliknutím na odkaz v informačním obchodním sdělení – odhlásit/upravit své údaje.

Vaše osobní údaje nejsou předány žádné třetí straně pro její vlastní účely.

Zpracování osobních údajů je prováděno statutárním orgánem společnosti, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

Poskytovatelem služby trvaly-pobyt.cz a misto-podnikani.cz , je společnost Přívozní s.r.o. se sídlem Přívozní 1054/2, 170 00, Praha 7, která pověřila zástupce startup-sidlo.cz s.r.o. se sídlem Přívozní 1600/2b, 170 00, Praha 7, IČ: 09231668, aby prováděla administrativní úkony ve věci služby trvaly-pobyt.cz a misto-podnikani.cz . Společnost startups-sidlo.cz s.r.o. je pod 100% kontrolou prodávajícího Přívozní s.r.o.

Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese sekretariat2@privozni.cz .

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky trvaly-pobyt.cz a misto-podnikani.cz  , užívá na této webové stránce soubory cookies.

Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Brawe apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • Měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách.
  • Základní funkčnosti webových stránek.
  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:

Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Vezměte, prosím, na vědomí, že dle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.